Del nga shtrati lumi Ishëm, përmbytje në Murqinë dhe Mallkuç, bllokohet rruga

Reshjet e shumta në zonën e Fushë-Krujës, ka bërë që lumi Ishëm të dalë nga shtrati, duke prekur fshatrat Murqinë dhe Mallkuç.

Sipas informacioneve paraprake, uji është i pranishëm në toka të mbjella, ndërsa rruga në Murqinë është e bllokuar.

permbytje lezhe