“Rama po na kthen prapë në ato ditë”!

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar një foto të viteve ’80 dhe mesazhin e fotografit nga Kodheli i Marubit, i cili shkruan se, Rama po na kthen prapë në ato ditë.

“Një foto nga koha e etërve mizor të Edvin Mafisë: Gra koperativiste që shkojnë në punë! sb”, shkruan Berisha në faqen e tij Facebook.

72875552 1409934692500767 1497869960444116992 n