Artisti i njohur-Veliajt: “E ke bo Tiranën si fshat, si ylber! S’ka më tirons që të voton”!

Aktori i njohur, Neritan Liçaj u shprehur mbrëmjen e sotme gjatë fjalës së tij në prtoestën e artistëve se, Veliaj po shkatërron qytetin.

Aktori tha se Veliaj e ka bërë Tiranën si fshat turistik dhe se ka shkelur edhe kërkesat e Bashkimit Europian. Liçaj i është drejtuar Veliaj me termin fiqshitës.

“Edhe Parkingu që bën është pjesë e Teatrit. Thirri mendjes, e ke bo Tiranën si fshat turistik, si ylber. Ke shkelur gjithashtu dhe kërkesat e Bashkimit Europian. Kryetari i Këshillit Bashkiak është si Santa Klausi. Fiqshitës të jesh i bindur për diçka, e filloi shkatërrimin e qytetit tim çitjanja Edi Rama. Dhe tani po e vazhdon ti, duke vazhduar testamentin e çitjanes”.

Gjithashtu, Liçaj i kujton kryetarit të Bashkisë se po afrojnë zgjedhjet.

“Po vijnë zgjedhjet prapë dhe shefi yt s’do të të kandidojë por dhe sikur të të kandidojë. S’ka kokërr tironsi të të votojë që ti je më keq se Tirana që ke bërë”, shprehet aktori.

Prej më shumë se 1 viti e gjysëm, aktorët dhe qytetarët protestojnë kundër projektit të prishjes së godinës së tij.