Berisha thirrje shqiptarëve: Të shporrim një minutë e më parë monstrën Rama!

Ish-Kryeministri Sali Berisha u bën thirrje shqiptarëve të shporrin një minutë e më parë monstrën, Rama.

Berisha ka paralajmëruar për rrezikun tjetër, që po i kanoset shqiptarëve, pas mosçeljes së negociatave për vendin: atë të pengimit të lëvizjes së lirë të tyre në Evropë, një arritje e madhe kjo e disa viteve me parë.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Me kriteret dhe standartet e plotesuara shqiptaret fituan levizjen e lire ne Europe si arritjen e jetes se tyre. Kjo arritje kercenohet seriozisht çdo dite e me shume nga politika e Vaso Çubrilloviçit e spasrimit etnik te shqiptareve qe ndjek Zografi Bis, kercenohet nga eksportet e krimit, droges, armeve dhe trafiqet e tjera kriminale te narkoshteti te tij.
Te shporrim nje minute e me pare monstren! Rama ik! sb

Me kriteret dhe standartet e plotesuara shqiptaret fituan levizjen e lire ne Europe si arritjen e jetes se tyre. Kjo arritje kercenohet seriozisht çdo dite e me shume nga politika e Vaso Çubrilloviçit e spasrimit etnik te shqiptareve qe ndjek Zografi Bis, kercenohet nga eksportet e krimit, droges, armeve dhe trafiqet e tjera kriminale te narkoshteti te tij.Te shporrim nje minute e me pare monstren! Rama ik! sb

Gepostet von Sali Berisha am Dienstag, 22. Oktober 2019