Ballina Editorial Dështimi është përgjegjësi e Ramës!

Dështimi është përgjegjësi e Ramës!

Nga Bujar KAPEXHIU

Bashkimi Europian iu mbyll çdo portë Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut.

Emigrimi ilegal, azilantët, korrupsioni, trafiku dhe mungesa e institucioneve të drejtësisë, pikat e zeza që u përdorën nga Franca, Holanda dhe Danimarka për të vendosur veton në moshapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Rama: “Përgjegjësia është e brendshme e BE”. Vendi pa integrim, Basha bën përgjegjëse qeverinë. Shqipëria në ditët e saj më të errëta.

Exit mobile version