Berisha-Ramës: Misioni yt o monstër pas bllokimit të negociatave mbetet rikthimi i vizave për shqiptarët

Ish-Kryeministri Sali Berisha akuzon kryeministrin Rama si shkaktarin kryesor për mos çeljen e negociatave për anëtarësimin e Shqipërisë në BE. “Misioni yt o monstër pas bllokimit pa asnjë datë të negociatave mbetet rikthimi i vizave për shqiptarët”, shkruan Berisha në Facebook.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Miremengjes Edvin!

Dielli lindi sot perseri ne Shqiperi!

Por pas Enverit ti Edvin del ne driten e tij si monstra e dyte me e zeze e kombit shqiptar ne rrugen e tij drejt Europes! Ai e bllokoi per 46 vite kurse ti, nisur nga keshilltaret e Fierit dhe tre ligjet dhe deri sot, e bllokove prej tete vitesh!

Misioni yt o monster pas bllokimit pa asnje date te negociatave mbetet rikthimi i vizave per shqiptaret! sb