Qytetarët shpërthejnë ndaj Ramës: Ik, largohu! Jep dorëheqjen…

Rama doli para mediave për të komentuar mos hapjen e negociatave me Bashkimin Europian dhe gjatë gjithë kohës dështimin e tij dhe të qeverisë që drejton ia faturon Europës, që sipas tij, “përgjegjësia është e brendshme e BE. Është absurde të mendosh se ky vendim vjen si pasojë e mospërmbushjes së detyrave”.

Por ndryshe mendojnë qytetarët të cilatë kanë shpërthyer me nkruittika të ashpra ndaj Ramës duke i kërkuar dorëhqejen.

Duke i kujtuar edhe gjestin politik të homologut të tij maqedonas Zoran Zaev, i cili pas mosmarrjes së datës për çeljen e negociatave, dha dorëheqjen.

“Ik largohu”, “Jep dorëheqjen”, janë komentetet dominuese në videon-live të konferencës së kryeministrit.