Mashtrimi i tretë i Edvin Kristaq Bllokimit!

Ish-Kryeministri Berisha shkruan në një postim në Facebook se ky është mashtrimi i tretë i Edvin Kristaq bllokimit pasi negociatat nuk u hapen as ne vitin 2016 as ne vitin 2017 dhe as ne vitin 2018!

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

III
Mashtrimi i trete i Edvin Kristaq Bllokimit!

Miq, negociatat nuk u hapen as ne vitin 2016 as ne vitin 2017 dhe as ne vitin 2018!
Por ajo qe ndodhi per shkak te mosplotesimit te kushteve ato u shtuan ne 5 qe ishin ne vitin 2016, arriten ne 7 ne vitin 2018. Edvin Bllokimi nuk plotesoi asnjerin prej kushteve por deklaroi se negociatat u hapen. Edvin Mashtrimi organizoi festen e hapjes se negociatave por ato nuk u hapen!
Perkundrazi Bundestagu rriti nga 7 ne 9, de facto 10 kushte! sb

72561473 1399246566902913 1195023174928957440 n