Xhafaj kundër Ramës, nuk voton projektligjin që do t’u grabisë tokat shqiprtarëve

Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar në seancën e sotme plenare projektligjin për Koorporatën e Investimeve me 77 vota pro, 19 kundër dhe 3 abstenim.

Bëhet e ditur se, një prej deputetëve që ka votuar kundër është edhe ish ministri i brendshëm Fatmir Xhafaj.

Përveç dështimit të rradhës në hapjen e negociatave, kryeministri Rama duhet të merret edhe me Grupin e tij Parlamentar që mesa duket po i del jashtë kontrollit.

Çfarë është Korporata e Investimeve?

Kjo korporatë do të vjedhë pronat e ligjshme të shqiptarëve duke u marrë tokat apo edhe objektet e duke mos u dhënë asgjë në këmbim.