Ikën tualeti nga fshati dhe mbrapa le shkretëtirë. Priten pyjet, merret uji, shkatërrohet rruga nga…

Kreu i Departamentit të Mjedist në PD, Jamarbër Malltezi ka denoncuar sërish masakrën në pyje nga njerëzit e Taulant Ballës.

Malltezi shkruan në një postim në Facebook se, priten pyje dushku dhe pishe dhe as nuk ia ndjen kujt sepse janë kollitur tek tualeti.

Postimi i plotë i Malltezit

Iken tualeti nga fshati dhe mbrapa le shkretetire. Priten pyjet, merret uji, shkaterrohet rruga nga makina me trupa. Priten pyje dushku dhe pishe dhe as nuk ia ndjen kujt se jane kollitur tek tualeti. Ndersa policia njofton banditet te fshihen ne pyll kur vijne t’i monitorojne.

Ja dhe fasada e çjerre e moratoriumit te prerjeve ne pyje. Jemi me 3 gazetare maleve te Kostenjes. Çfare qenie mund te jete ajo qe shkaterron edhe natyren e fshatit nga ka zbritur?

1 16

2 14

4 3

5 2

6 1