Ballina Aktualitet Baba Taku, i lodhur dhe i lagur dhe me zinxhirin hapur shkon...

Baba Taku, i lodhur dhe i lagur dhe me zinxhirin hapur shkon në Parlament

Deputeti socialist, Spartak Braho, i cilin sot kishte veshur një kostum lino ngjyrë kafe të lehtë u pa në hurje të Parlamentit me zinxhirin e hapur të pantallonave dhe me njolla në pjesën e poshtëme.

Mesa duket baba Takun nuk po e mban më pleqëria dhe ka filluar ta bëjë në brekë… Këto detaje nuk i kanë shpëtuar as syrit të fotografëve, që kanë përfituar nga rasti dhe e kanë bërë pjesë të aparatit.

Exit mobile version