Populli nuk ndërrohet e as ndëshkohet, Qeveritë po!

Nga Fran FRROKAJ

Jemi nder kombet me te vjeter dhe fiks ne token tone ne Europe, jemi me shume se gjeografikisht dhe kemi kaluar mjaft tragjedi mbi kurrizin tone, shpesh edhe nga qeverite e atyre vendeve qe sot shtremberojne turinjte kur degjojne emrin tone.

Ndaj vendet e BE duhet patjeter te hapin negociatat me Shqiperine. Me 9 apo 99 kushte kjo eshte çeshtje teknike e qeverive por negociatat duhet te hapen.

Gjysma e popullsise se vendit tone eshte e integruar shume mire si qytetare te denje ne vendet e BE pra i kemi dhene botes mjaft shembuj qe e meritojme.

Per shkak te mangesive te qeverise nuk kane perse te ndeshkojne popullin pasi ky ndeshkim bie direkt dhe vetem mbi ne!