Skandal! Mësuesit në Vlorë i detyrojnë që të bëjnë pagesat në Bankën e familjes Rama

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar denoncimin e e një mësuesi nga Vlora i cili shkruan se, Drejtoria e shëndetit publik në Vlorë detyron të gjithë mësuesit që të bëjnë pagesën prej 100 lekë + 100 lekë komision pranë bankës “Abi Bank”.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Si i detyrojne mesuesit ne Vlore te bejne pagesat ne Abi Bank apo Banka e familjes Rama!

Lexoni denoncimin e mesuesit dixhital. sb

Pershendetje dr,Drejtoria e shendetit publik ne Vlore detyron te gjithe mesuesi qe te bejn pagesen prej 100 leke + 100 leke komision prane bankes “ Abi” po keshtu dhe cdo pagese te çdo punonjesi tjeter publik!