Basha në ceremoninë e 10 vjetorit të themelimit të Fondit Shqiptaro-Amerikan të Zhvillimit

Kryetari i PD, Lulzim Basha po merr pjesë në 10 vjetorin e themelimit të Fondit Shqiptaro-Amerikan të Zhvillimit, me president Michael Granoff.

Në ceremoni merr pjesë dhe ish-zëvendës sekretarja amerikane e shtetit, Viktoria Nuland.

Zoti Basha do të mbajë një fjalë, rreth orës 19.55, pas videomesazheve të presidentëve amerikanë Clinton, Bush dhe Obama.