Ballina Editorial Atdheu në rrezik! Duhet sa më parë reagim qytetarë!

Atdheu në rrezik! Duhet sa më parë reagim qytetarë!

Nga Enkelejda RICA

Mbas dy mandatesh në krye të bashkisë dhe pasi zaptuan Bashkinë Kurbin në të tretin socialistët nuk kanë bërë të mundur as rrejtin e kanaleve të ujërave të zeza.

Mjaftojnë dy orë shi dhe qyteti ynë kthehet në një Venecia të dytë në versionin më të shëmtuar të saj. Pikërisht në versionin rilindas.

E sikur të mos mjaftonte neglizhenca e bashkisë së pushtuar së fundmi kësaj i shtohet edhe pertacia e qeverisë ku nuk kishte si të ndodhte ndryshe. Qytetarët kurbinas të zhytur në ujë dhe baltë ndërsa kryeminstri ynë ideon dhe projekton Jugosllavinë e madhe.

Përfundimisht atdheu në rrezik. Duhet sa më parë reagim qytetarë dhe mbi të gjitha opozitarë për të marrë fatet e vendit në dorë.

Exit mobile version