Të largojmë me çdo mjet të çmendurin që shkon në Beograd dhe s’paska kohë të presë BE-në!

Nga Petrit VASILI

Të largojmë me çdo mjet Edi Ramën, që s’paska kohë të presë BE-në! E kam thënë publikisht shumë herë që axhenda e zezë e Edi Ramës është kundër Evropës dhe integrimit europian.

Tanimë kjo është tepër e qartë. Edi Rama i shërben konfliktit, shpopullimit dhe shpërbërjes së Shqipërisë për t’i mbyllur asaj dyert e Evropës dhe zhvillimit e demokratizimit te saj. Lexojeni deklaratën e poshtër të tij në Beograd.

Një deklaratë antishqiptare, anti-Kosovë dhe anti çdo vlere madhore, që shqiptarët an e kënd Ballkanit dhe botës, kanë ndërtuar. I çmenduri politik deklaroi në Beograd se, “s’ka ndryshim axhende në raport me partnerët ndërkombëtarë, por ka një ndryshim formati që është i ndërtuar mes nesh, pa pritur që Bashkimi Evropian të ketë kohë të merret me ne. Le ta themi siç është realiteti, ne nuk jemi prioriteti i BE-së, prioriteti i tyre është procesi ku kanë hyrë për të reformuar veten. Ne nuk mund të presim të bëhemi prioriteti i BE-së”.

Pas kësaj deklarate, çdo veprim ndaj Edi Ramës dhe bagëtisë së tij të Rilindjes është legjitim. Ky individ i zi që bënte sikur iu shqye zemra për Evropën, e nxori fytyrën e vërtetë anti-integrim.

Bllokimi i Shqipërisë në rrugën e integrimit ka vetëm një renegat, një shkak, një pengesë dhe një fajtor: ai është Edi Rama. Shikojeni videon ku dy vjet më parë, në mes të Brukselit, ky i çmendur i bënte karshillëk Evropës me strategjinë e ligë për të na mbajtur jashtë saj.

Te largojme me cdo mjet Edi Ramen qe s'paska kohe te prese BE!!E kam thene publikisht shume here qe axhenda e zeze e Edi Rames eshte kunder Europes dhe integrimit europian.Tanime kjo eshte teper e qarte.Edi Rama i sherben konfliktit,shpopullimit dhe shperberjes se Shqiperise per ti mbyllur asaj dyert e Europes dhe zhvillimit e demokratizimit te saj.Lexoheni deklaraten e poshter te tij ne Beograd.Nje deklarate antishqiptare antikosove dhe anti cdo vlere madhore qe shqiptaret ane e kend Ballkanit dhe botes kane ndertuar.I çmenduri politik deklaroi ne Beograd se:"S’ka ndryshim agjende në raport me partnerët ndërkombëtarë, por ka një ndryshim formati që është i ndërtuar mes nesh pa pritur që Bashkimi Evropian të ketë kohë të merret me ne. Le ta themi siç është realiteti, ne nuk jemi prioriteti i BE-së, prioritieti i tyrë është procesi ku kanë hyrë për të reformuar veten. Ne nuk mund të presim të bëhemi prioriteti i BE-së"Pas kesaj deklarate cdo veprim ndaj Edi Rames dhe bagetise se tij te rilindjes eshte legjitimKy individ i zi qe bente sikur ju shqye zemra per Europen e nxori fytyren e vertete antiintegrim.Bllokimi i Shqiperise ne rrugen e integrimit ka vetem nje renegat,nje shkak,nje pengese dhe nje fajtor ai eshte Edi Rama.Shikojeni VIDEON ku dy vjet me pare ne mes te Brukselit ky i cmendur i bente karshillek Europes me strategjine e lige per te na mbajtur jashte saj.

Gepostet von Petrit Vasili am Freitag, 11. Oktober 2019