“Propozimet e Tao Tao-s gajasën sot të madh e të vogël në Komisionin e Venecias”

Presidenca ka reaguar pas raportit përfundimtar të Komisionit të Venecias dhe propozimeve të reja të bëra nga Taulant Balla.

‘Propozimet e Tao Tao-s gajasën sot të madh e të vogël në Komisionin e Venecias.

Hëngri një dajak të fortë, por mënd nuk zuri, dhe vazhdon propagandën bajate me titra të porositura.

I kujtoj Tao Tao-s ‘hurin’ që mori nga raporteri i çështjes për rrjedhjen në media të Draf-Opinionit, për keqpërdorim politik.

Dhe nëse nuk është ftilluar akoma, ai dhe delegacioni që e shoqëron, le të bëjnë një vizitë në Bienalen e Venecias, se ndoshta u bie stresi.

Sa për Presidentin, çështja është e qartë si kristali: ZERO SHKELJE TË KUSHTETUTËS.

Tani të gjithë të bashkuar të mbështesim kuqezinjtë në sfidën e mbrëmjes’, shkruan në Facebook zëdhënësi i presidencës, Tedi Blushi.