Ky sillet fiks si baron droge dhe jo si kryeministër…

Ish-Kryeministri Sali Berisha i ka drejtuar publikisht, kryeministrit Edi Rama, pyetjen e ngritur nga një qytetar për shpenzimet e luksit, në raste takimesh zyrtare jashtë vendit. “Baron droge e cilëson qytetari dixhital Edvin Mafinë! Ai ka një pyetje interesante për Edvin Drogën! Lexoni mesazhin dhe shikoni fotot e tij”, shkruan Berisha.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha 

Baron droge e cileson qytetari dixhital Edvin Mafine!

Ai ka nje pyetje interesante per Edvin Drogen!
Lexoni mesazhin dhe shikoni fotot e tij. sb

Ky sillet fiks si Baron Droge dhe jo si KM me avion privat
Besoj se ka shkelur Ligjin nr 9367 date 07.04.2005 Neni 23/1 “PËR PARANDALIMIN E KONFLIKTIT TË INTERESAVE NË USHTRIMIN E FUNKSIONEVE PUBLIKE”
Meqenese justifikohet se avionin ja sjellin dhurate, por ne kosto eshte dhurate qe e kalon limitin e ligjit.

rama serbi1