Uzurpatori i Bashkisë Mat po sillet si pushtues, Prokuroria duhet të hetojë urgjentisht!

Nga Denisa VATA

Pseudokryetarit të Bashkisë nuk do t’ia falin qytetarët matjanë që po nxit përçarje e dhunë në institucionin e Bashkisë Mat.

S’ka ndodhur kurrë në 30 vite kjo situatë. Çdo ditë grindje. Çdo ditë policia në zyrat e institucionit. Çdo ditë skema, heqje nga puna e dhunim të ligjit e të institucionit. Eshtë e dënueshme. Prokuroria duhet të hetojë urgjentisht.

Një njeri që uzurpon Vulën dhe autoritetin që s’ja jep votuesi, kështu sillet. Si pushtues. Nuk do të ta falin qyetarët e thjeshtë që po i çon në dhunë me njeri-tjetrin dhe ti fshihesh si frikacak. Ti je shkaktari. Ti je uzurpatori.