Taulant Balla vijon masakrën me pyjet në Librazhd, policia e Lleshit shoqëron kamionët me dru

Kreu i Departamentit të Mjedisit dhe njëkohësisht anëtar i Kryesisë së PD, Jamarbër Malltezi,

ka denoncuar sërisht masakrën me pyjet në Librazhd, zonë ku është deputet edhe Taulant Balla, kreu i Grupit Parlamentar socialist.

Pavarësisht moratoriumit të pyjeve, duket se të lidhurit me Rilindjen nuk ndalen dhe vijojnë shketimin e sipërfaqeve pyjore.

Postimi i Malltezit

Live nga Librazhdi: 2 kamionë në dy min rrugë. Ku policia? Ku pyjprja? Ku inspektorët mjedisorë? Pse paguajmë paga për këta që veç vjedjin dhe e shkretuan vendin banditët? pasojat e tualetit tek të gjitha pisllëqet nga droga tek prerja e pyjeve. #trishtim

1 11

2 9

3 6

4 1