Trafiku i drogës/ “Filluan zogjtë e Taulant Ballës të fluturojnë në malin e Shebenikut”

Ish-Kryeministrit Berisha shkrun në një postim në Facebook se, eksporti i mallit nga narkoshtetit i Edvin Mafisë vazhdon me sukses.

“Vazhdon me sukses eksporti i mallit nga narkoshteti i Edvin Mafise! sb”, shkruan Berisha

Denoncimi i Berishës është bërë pas një mesazhi të ma rrë nga një qytetar i cili i kadërguar edhe fotot e avionëve të drogës. “Prsh zoti Sali Berisha, filluan zogjt të fluturojnë në malin e Shebenikut”, shkruan qytetari

Dyshohet se aviopnët e drogës janë të bandës që ka mbështetje nga Taulant Balla. Burimet bëjnë të ditur se i gjithë mali i Shebenikut në Librazhd është mbjellë me drogë. Po ashtu edhe mali i Çermenikës, fshati të Taulant Ballës dhe Stravanit si dhe gjithë zonave të tjera në Librazhd janë të mbjella me kanabis.

Ka patur mjaft raste që banorët e zonës kanë denoncuar këtë fakt, duke u shprehur se parcelat ruhen nga persona të armatisur, por policia nuk ka ndërhyrë në asnjë rast.

1111