Shpërthen rrjeti ndaj Ramës: “Te lagjia ime kanë ngelë vetëm qentë se njerëzit kanë ikë”…

Qytetarë të shumtë kanë shpërthyer në faqen sociale të Ramës duke adresuar një sërë akuza, sharjesh e fyrjesh ndaj tij. Shumë syresh i shkruajnë kreut të qeverisë se ato që thotë janë vetëm propagandë, vendi po zbrazet, dikush ironizon duke i komentuar: “Kjo shifër është e boteve me ujë që janë shtuar. Këto janë biznese që quani ju”.

“Zoti Rama, këtu ke lagja ime nuk ka njerëz më, por vetëm qentë kanë ngel se njerëzit kanë ik dhe nuk e kuptoj nga u shtuan bizneset”, shkruan dikush tjetër.

“Herët je Zgjuar Z.Kryeministër, duke folur për biznese, shumica e njerëzve mbajnë akoma fletoret me lista e s’po lajnë borxhet ne ushqimore’ ju thoni biznese, hajde Rama hajde”, është një tjetër koment.

Rama me siguri që problemet i di, por ai është piktori që shkarravit propagandë…

7 1

1 12 13 1

4 15 1

6 1

8 19 1