Rama kërkon të shtypë protestat e opozitës, Astirit, Teatrit Kombëtar, por nuk do t’ia dalë

Ligji i ri per protestat eshte nje atentat qe i behet reagimit qytetar. Edi Rama medoemos kerkon t’i vrase protestat, si ato te “Opozites, Astirit, Teatrit Kombetar, protestat kunder HEC-eve, protestat ambientale kunder mbetjeve, apo cfare do proteste qe ndodh ne kete vend”.

Ne propocion me popullsine e mbetur ne vend, Shqiperia eshte nje vend qe protestohet dhe ka disa vatra te tilla. E te mendosh se kete ligj e ka hartuar njeriu qe i urren protestat, Kryeministri dhe i kane votuar analfabetet funksionale, te ahstuquajtur “deputete te opozistes se re”.

Rama po i perdor te gjithe mekanizmat ligjore dhe “ekstra-ligjore” per te mbytur fjalen e lire dhe reagimin me protesta. Faktori nderkombetar qe eshte ketu duhet t’a shikoje kete dhe duhet te flase per kete ligj shqetesues per ne dhe per ata.

Aulon Bej KALAJA