Lufta verbale e kreut të meduzës me Parlamentin e Holandës

Sali BERISHA

Lufta verbale e Edvin Mafise me parlamentin e Mbreterise se Hollandes njellloj si lufta e Don Kishotit me mullinjte e eres!
Miq, kreu i meduzes dhe skizoidi Edvin Mafia, shkaktari kryesor i mosçeljes se negociatave me Shqiperine qe nga viti 2016, ndermori sot nga platforma e narkoprlamentit te tij sulmin e rradhes ndaj armiqve te jashtem dhe te brendshem.

Sulmi i tij prej gangsteri poltik ndaj parlamentit te Mbreterise se Hollandes eshte sulmi i njeriut te semure psiqik dhe te papergjegjshem, i cili ne asnje rast dhe per asgje nuk mbane asnje pergjegjesi.

Ne te vertet ky sulm ndaj parlamentit hollandez, po te kemi parasysh faktin se Hollanda ka mjaft mullinj ere, ngjante si sulmi i Don Kishotit me mullinjte e eres.

Ai mendon se shqiptareve mund t’iu shese çdo trillim dhe mashtrim te tij.

Por ftoj çdo shqiptar te shtroje pyetjen e thjeshte per te kuptuar mashtrimin e tij bajat ne parlament, se jane problemet e brendshme dhe jo korrupsioni i papermbajtur dhe krimi i organizuar ne te gjitha nivelet e narkoshtetit tek ne ato qe detyrojne parlamentin e Mbreterise se Hollandes te votoje kunder Shqiperise.

Me kete rast ju ftoj te dashur miq ti shtroni pyetjen Don Kishotit shqiptar, se pse problemet e brendshme nuk penguan dje parlamentaret hollandez te votojne per hapjen pa kushte te negociatave ne Maqedonine e Veriut??

“Debati i djeshëm në parlamentin e Holandës ishte një mundësi për të kuptuar se sa e pavërtetë dhe e padrejtë është e tërë propaganda që sunon te lidhë luftën e brendshme politike në Shqiperi me disa vende sic është dhe Hollanda.

Në debatin e djeshëm në parlamentin Hollandez keni parë sesi e gjithë çështje e Shqipërisë është trajtuat si një ççshtje e politikes së brendshme të atij vendi.Të gjitha fjalimet i janë drejtuar elektoratit të atij vendi“, tha Rama.