Pasaporta biometrike në Kosovë kushton dy herë më pak se në Shqipëri!

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar mesazhin e një qytetari, i cili shkruan se, në Kosovë një pasaportë biometrike kushton vetëm 30 euro dhe për pensionistët 15 euro, nëse e do për 3 ditë 50 ero kurse këtu në Shqipëri 60 euro.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Çmimet e pasaportave biometrike ne Kosove dy here me te ulta se ne Shqiperi!

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sb

“Z Berisha ne Kosove nje pasaport biometrike kushton vetem 30 ero dhe per pensionistet 15 ero nese e do per 3 dite 50 ero kurse ketu ne shqiperi 60 ero ti si thua esht nje vjedhje kjo flm”

ps: Shqipera ka rrogen mesatare me te ulet ne rajon dhe çmimet me te larta se çdo vend tjeter i rajonit! Kurse Kosova ka rrogen mesatare me te ulet se sa Shqiperia dhe çmimet me te ultat ne Europe!sb