Drejtorit të Rilindjes i refuzohet çertifikata e sigurisë, u emërua nga të fortët që vodhën postën sekrete të prokurorisë

Ish-Kryeministri Sali Berisha shkruan se, drejtorit të Postës në Durrës i është refuzuar certifikata e sigurisë. Sipas Berishës, që i referohet qytetarit dixhital, ai është emëruar nga të fortët që vodhën postën sekrete të prokurorisë.

Denoncimi i ish-Kryeministrit Berisha

Narkodrejtori i postes ne Durrres nuk ka çertifikaten e sigurise.

Ai eshte emeruar nga te fortit qe vodhen posten sekrete te prokurorise!

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

Drejtorit te Postes Durres qe ne vitin 2016 i eshte refuzuar certifikata e sigurise nga DSIK.kur duhet patjeter te jete i paisur me CSP per te qen ne at pozic.dhe vazhdon akoma.eshte dr.i postes nga ku doli informac.per posten sekrete te prokuroris durres qe u vodh.eshte emeruar nga te fortet.