Studentët paralajmërojnë protestë në mbrojtje të Kopshtit Botanik, thirrja drejtuar Veliajt

Jo vetëm pedagogët, por edhe Këshilli Studentor i Fakultetit të Shkencave të Natyrës, ka dalë në mbrojtje të Kopshtit Botanik.

Këshilli Studentor pranë FSHN i ka drejtuar një thirrje çdo studenti për t’iu bashkuar marshimit që do të nisë nga oborri i fakultetit.

Këshilli Studentor i bën thirrje kryebashkiakut Erjon Veliaj që të ndalë turravrapin e shëmtuar dhe antiligjor të uzurpimit dhe shfrytëzimit të pasurive publike në interes të mafies së betonit.

guce2