Revolta! Fermerët bllokojnë aksin Lushnje-Berat, përplasen me policinë

Fermerët në Lushnje janë ngritur në protestë duke bllokuar rrugën nacionale Lushnje-Berat. Ata ankohen se shteti fut prodhime nga jashtë dhe prodhimet e tyre ngelen pa shitur.

“Mos u tall me fermerët zoti Kryministër”, janë thirrjet e tyre.

Fermerët janë përplasur edhe me policinë pasi nuk duan të lirojnë rrugën, ndërsa forcat e rendit kanë ndërhyrë me forcë për t’i larguar nga rruga.

Fermerët kanë theksuar se nuk kanë marrë asnjë subvencion nga qeveria.