Në Kosovë humbi edhe Edi Rama!

Nga Enver ROBELLI

Në Kosovë ka humbur edhe Edi Rama. Ai që në Nish u entuziazmua me idenë e Aleksandër Vuçiçit për ndarjen e Kosovës.

Ai që erdhi në Kuvendin e Kosovës dhe foli e foli e nuk e përmendi emrin e Ibrahim Rugovës, prijetarit të pavarësisë së Kosovës. Dhe çka ndodhi? Gjysma e Kuvendit ia bojkotoi fjalimin.

Ai që kundërshtarët e copëtimit të Kosovës i quajti «gomarë».

Ai që protestat studentore nga Shkodra në Sarandë kundër oligarkisë së tij i quajti konspiracion kosovarësh.

Ai që Kosovën e njeh nga njerëzit që i takon në kafehane dhe që i merr me vete për t’i përdorur e keqpërdorur.

Ai që e humbi një shans të madh, të jetë ai Edi Rama i fillimviteve 90-të.