Krenar për Top Blushin se u sterroi ekranin qindra mijëra familjeve shqiptare

Ish-Kryeministri Berisha shkruan në një postim në Facebook se, Edi Rama ndjehet krenar për Top Blushin se u sterroi ekranin qindra mijëra familjeve shqiptare.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Krenar se per Top Blushin u sterroj ekranin qindra mijra familjeve shqiptare vetem e vetem se do t’i detyroje te blejne dekoderat e Top Blushit per ta shpetuar nga falimentimi. sb

ps: Kohe me pare i dhe Top Blushit 16 milione euro per te shperndare dekodera falas te varferve por ato paten fatin e fondeve te Check up-it!