Reforma Zgjedhore, Basha publikon propozimet e Opozitës së Bashkuar: Konsultimi të nisë me qytetarët

Kryetari i PD, Lulzim Basha shkruan në një postim në Facebook se, Shqipëria ka nevojë për një Reformë të vërtetë Zgjedhore.

Basha shprehet se, reforma zgjedhore kërkon vullnet të pastër politik për t’u realizuar dhe zbatuar.

Postimi i Kryetarit Basha

Shqipëria ka nevojë për një Reformë të vërtetë Zgjedhore të hartuar me transparencë dhe të konsultuar me qytetarët dhe të gjitha grupet e interesit.

Reforma Zgjedhore kërkon vullnet të pastër politik për tu realizuar dhe zbatuar.
Në respekt të transparencës, ky eshtë propozimi i Opozitës së Bashkuar për Reformën Zgjedhore.

Dëshiroj që konsultimi të nisë me JU! Ndaj ju ftoj të ndani me mua mendimet dhe sugjerimet tuaja.

1

2

3

4

5

6

7

8

9