Berisha: Edvin Mafia i tmerruar nga TV Syri.net ndërsen banditët të markës Romeo Shehu të tij

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka reaguar pas sulmit ndaj Syri.net dhe Syri TV, ku tatimorët me urdhër politik të kryeministrit Edi Rama, zbarkuan në redaksinë e medias opozitare

berisha shkruan në një psotim në Facebook se,”pas akuzave për ndjekje penale që ka urdheruar narkoprokurorinë e tij, Edvin Mafia i tërbuar me gjithë klanin dhe sojin e tij ka ndërsyer kundër kësaj medie, që e tmerron Ramën më të vërtetat që publikon, edhe narkodrejtorin e hetimit tatimor, nipin e famozit Gaz Demi, sivllaut të Olsit, për të cilët flitet gjerësisht se lajnë paratë e pista të drogës me veprimtarinë e tyre”.

Ish-Kryeministri Berisha u bën thirrje thirrje organizatave nderkombetare të ndëshkojnë Edvin Mafinë për qëndrimet e tij policeske dhe terrorin që ushtron ndaj një medie që iu thotë shqiptarëve të vërtetën.

Reagimi i ish-Kryeministrit Berisha

Edvin Mafia i tmerruar nga TV Syri.net ndersen banditet te markes Romeo Shehu te tij.

Te dashur miq, pas akuzave per ndjekje penale qe ka urdheruar narkoprokurorine e tij, Edvin Mafia i terbuar me gjithe klanin dhe sojin e tij ka ndersyer kunder kesaj medie, qe e tmerron Ramen me te vertetat qe publikon, edhe narkodrejtorin e hetimit tatimor, nipin e famozit Gaz Demi, sivllaut te Olsit, per te cilet flitet gjeresisht se lajne parate e pista te droges me veprimtarine e tyre.

Denoj me ashpersine me te madhe presionet banditeske antidemokratike te Edvin Mafise dhe klanit ndaj mediave kundershtare dhe ju bej thirrje organizatave nderkombetare te ndeshkojne Edvin Mafine per qendrimet e tij policeske dhe terrorin qe ushtron ndaj nje medie qe iu thote shqiptareve te verteten.

ps: Ketu me poshte keni nje status te hedhur me dt 19 maj 2019 denoncim per Romeo Shehun, nipin e Gaz Demit, drejtori aktual i Hetimit Tatimor

Doktor…Romeo Shehu drejtori i ri i Hetimit Tatimor ne Tirane nipi i Gazment Demit i cili para disa vitesh u akuzua per vjedhje.

Me pare ka qene specialist ne zyren e hetimit tatimor te tiranes…kur eshte akuzuar per vjedhje nuk ka qene funksionar shteti…akuza ka qene per vjedhje ne bashkepunim te nje magazine cigaresh.