E paparë! Drejtori i IKMT në Elbasan ndërton lokal të vetin në mes të lulishtes!

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar një tjetër denoncim, i cili tregon se për zyrtarët e Rilindjes shteti nuk ekziston, pasi ata mund të shkelin çdo ligj dhe të sillen si të duan me pronën publike.

Në postimin e radhës, ish-kreu i qeverisë, ka publikuar mesazhin e një qytetari si cili thekson se Drejtori i IKMT-së në Elbasan, Aurel kalaja, ka uzurpuar pronën publike dhe ka ndërtuar aty lokal, në vend që të ndërtonte lulishte.

Pstimi i ish-Kryeministrit Berisha

Narkodrejtori i IKMT ne Elbasan ndërton lokal te vetin ne mes te lulishtes.

Ligji nuk eshte per narkozyrtaret!

Lexoni denoncimin dhe shikoni fotot e qytetarit dixhital. sb

Ky esht lokali i Aurel Kaja, drejtori i IKMT ne Elbasan, i ndertum ne 1 lulishte publike qe thot se ai e ka privatizu po nuk e di si mund ta privatizosh 1 lulishte. Nuk ka mjaftuar qe e ka zaptu lulishten dhe gjith venin, por esht duke ngrit edhe katin e 2 duke i zene frymen njerzve qe ndodhen aty. Ky esht nji nga njerzit me te afert te Qazim Sejdinit. Me frike te madhe po ti nis keto foto sepse keta kontrollojne cdo gje ne ket vend.

lokal