Spastrimet në Bashki! Gjici heq 30 roje dhe fut policinë e tij private, reagon Berisha

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka dënuar spastrimin që po u bëhet punonjësve të shtetit nga të emëruarit e Ramës pas 30-Qershorit. Rasti më i fundit ka ndodhur në bashkinë e Kukësit, ky kryetari monist, Safet Gjici ka larguar me një të rënë të lapsit, 30 kryefamiljarë si roje për t’i zëvendësuar ata me ushtarët besnikë të biznesit të tij.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Narkoshteti si prone private e narkos-ve te Edvin Mafise!

Narkokryetari monist Gjici largon nga puna 30 roje per ti zevendesuar me policine e tij private. sb

Pershëndetje doktorr jam nje qytetar i kukësit, punonjës i bashkisë kukes. Më saktë roje sot mua dhe 30 rojeve të tjerë na komunikuan largimin nga puna, brenda dy muajve, arsyeja e vetme se jemi të djathtë, por
Me pretendimin e rilindasve organizim” por ne te vertet për te kthyer policinë private të safet gjicit,
Respekte për ty dhe zoti të ruajt. Poshtë rilindja✌️