Berisha: Si e rekrutuan Ramën në shërbimin sekret grek të “Asfalisë”

Ish-Kryeministri Berisha ka treguar përmes një postimi të shkurtër në facebook, mënyrën se si Rama është rekrutuar nga shërbimi sekret I grek I “Asfalisë”. BErisha ka njohje të thellë mbi dosje të tilla për shkak të detyrave të larta shtetërore që ka mbajtur si President dhe Kryeministër.

Berisha për të parën herë deklaron se “Rama është në shërbim të përjetshëm të shërbimit sekret grek të Asfalisë nga viti I largët 1990 kur ai vete e ka pranuar se ka qenë në Korfuz pikërisht ditën kur u themelua e para parti opozitare në Shqipëri.

“Batoni i Vogel, Little Baton dhe Zografi bis apo Edvin Korfuzi siç e quajne Ramen sepse me daten 8 dhjetor 1990 ai ishte ne Korfuz ku, siç i thote ne nje interviste B.Fevziut, shkoi per te takuar nje prift (i cili defacto nen veladon ishte nje major i Asfalise, sherbimeve inteligjente greke) qe do te merrte Ramen ne sherbim te perjetshem! “