Uzurpatorët në Bashkinë Mat nuk ndalen, grabitin 3.5 ha të fshatit Komsi dhe ua japin njerëzve afër “Kryetarit të Komitetit”

Denisa VATA

Me keqardhje sot qytatarët matjanë mësuan se Këshilli Bashkiak i urdhëruar nga interesa okulte dhe pangopësi, fshatit Komsi do i marrë të gjithë sipërfaqen që sot është në shërbim të banorëve të asaj komune 3.5 hektarë dhe do jua japë njerëzve afër “Kryetarit të Komitetit”.

Prona është dhënë vetëm për huaperdorje, domethënë pa qera.

Është dhënë në këtë mënyrë sepse kjo Firmë po bën investime në një laborator shkolle dhe disa krevatë për çerdhe.

p.s: Edhe unë po mbjell disa lule te oborri i një shkolle dhe po kërkoj qytetin e Burrelit për huapërdorje.😂

Nuk e di se në cilin ligj bazohen, por i bëj thirrje Prokurorisë Mat të nisë hetimet.

71576018 10216522829883027 7246648811005673472 n