Ballina Notizie Siguria me shisha…

Siguria me shisha…

Luçiano BOÇI

Rama dhe Besa si meritën më të madhe të qeverisjes tyre në arsim, pas librave lëmoshë të përdorur, trumbetuan sigurinë në shkolla.

U listuan policët, kufizimi qarkullimit e mbyllja e lokaleve qe tregëtonin pije alkolike apo energjike.

E gjitha një propagandë bajate, sepse faktet tregojnë krejt të kundërtën.

Mjaftojnë fotot poshtë, të marra në një lokal SHISHA, në zemër të Tiranës, brenda të cilit fëmijë dhe adoleshentë konsumojnë përgjatë kohës së orarit mësimor, jo vetëm pije energjike, por dhe shisha.

Lokali gjendet fare pranë shkollave 9 vjeçare “Faik Konica” e “Kosova”, si dhe Liceun artistik.

Kjo është e vërteta e sigurisë!!!!

Exit mobile version