Ballina Politikë Këshilli i Lartë i Prokurorisë mbyll dyert për mediat

Këshilli i Lartë i Prokurorisë mbyll dyert për mediat

Bardh SPAHIA

Keshilli i Larte i Prokurorise mbyll dyert per mediat ne mbledhjen e pare ku shqyrton nese 4 kandidatet per prokuror te pergjithshem, i plotesojne kushtet formale per te kandiduar!!!!

Ka me njeri dyshime se si po e zbaton Rama dhe sejmenet e tij reformen zgjedhore ne nje moment te rendesishem sic eshte zgjedhja e prokurorit te pergjithshem pasi zgjodhi vete me 69 vota PPP Arta Markun? Mungesa e transparences me publikun eshte krejt flagrante! #RamaReforme

Exit mobile version