Braçe përfundon në ferra nga frika e tërmetit (Foto)

Tërmeti në Shqipëri ditën e sotme ka krijuar panik dhe tmerr tek banorët, të cilët kanë braktisur banesat dhe kanë dalë në rrugë.

Nga frika e tërmetit banorët në Tiranë, nuk e kanë vënë re aspak se si kanë dalë në rrugë, ku shumë prej tyre kanë dalë vetëm me brekë.

Mes të frikësuarve ka qenë dhe zv.kryeminsitri Erjon Braçe, i cili është shfaqur me pantallona të shkurtra në rrugë dhe ka përfunduar mes shkurreve nga frika e tërmetit.