Si po tallet rrjeti me vendimin e Gjykatës të nënshtruar nga Rama

Vendimi i Gjykatës së Krimeve të Rënda ndaj Tahirit ku e dënon me shërbim prove ka sjellë irritim në rrjet, por edhe tallje me drejtësinë që si asnjëherë më parë është bërë qesharake.

Qytetarët janë të tashmë të bindur se në Shqipëri nuk ka drejtësi dhe se ajo është kthyer në një kamikaze në shërbim të kreut të qeverisë.

Nga akuzat bombastike për organizata kriminale dhe trafik droge, Tahiri u dënua vetëm me shërbim prove dhe ky nuk konsiderohet si një dënim penal dhe Tahiri mund të kandidojë sërish në zgjedhjet e ardhshme.

Madje Gjykata e Apelit, sipas informacioneve qeveritare, do të shpallë Sajen krejtëisht fajtor.