Pasi zaptuan bashkinë e Matit, u vunë në shërbim të oligarkisë me tenderat dhe pronat…

Denisa VATA

Nxiton Bashkia e re të vihet në shërbim të oligarkisë…

Filloi edhe në Mat dhënia e pronave publike. Edhe pse pushtetarët kishin uzurpuar bashkitë e tjera, tani edhe në Mat kështu do vijojnë mbledhjet e Këshillit Bashkiak. Jo më për qytetarët e thjeshtë dhe për investimet, por vetëm për tenderat e rradhës dhe pronat.

Shumica e qytetarëve matjanë që nuk e kanë votuar këtë Kryebashkiak duan të dinë:
Sa është sipërfaqja që do jepet?

Sa është tarifa?

Çfarë përfitojnë matjanët nga kjo?

Shpresoj të bëhet publike.

70438218 10216485105739947 5966263899803090944 n