Manipulim kriminal i dosjes së Saimir Habilit nga narkoprokuroria e Edvin Mafisë!

Sali BERISHA

Ja disa nga provat perveluese qe narkoprokuroria apo Edvin Mafia hoqi nga dosja e Saimir Habilit qe faktojne lidhjet e tij te ngushta me kushurinjte kriminele dhe supertrafikant Habilaj.

Keshtu, gazetari investigativ ka zbuluar se nuk jane ne dosje:

1-Rregjistrimi i dorezuar nga autoritetet italiane i bisedes telefonike te Moisi Habilajt me xhaxhin e Saimir Habilajt nuk eshte fare ne dosjen e prokurorise. Ne kete bisede telefonike me xhaxhain e Saimir Habilit, Moisiu ne prani te babait te Saimirit i thote atij se jam me gjigandin Bashkim. (Bashkim Tahiri)

2-As fakti qe Moisi Habilaj ka qene ne Rome bashke me babain dhe gruan e Saimir Habilajt (Bashkim Tahiri dhe Fatlinda Berisha) dhe

3-qe keta te dy nuk jane rregjistruar ne TIMS fare per kete udhetim por qe figurojne ne listen e pasagjereve te Alitalia dhe qe kane te vulosur pasaportat me vulen e Fiumicinos ne keto data. Pra prokuroria ka fshehur proven me te rende qe lidh Saimir Tahirin me Moisi Habilajn si nje grup i stukturuar kriminal ku kusho Saimiri ka pasur per detyre shmangien e policise ndaj Habilajve.

Ketu me poshte keni linkun e artikullit te publikuar ne Bold Neës me titull:

Eksluzive/Pergjime e dokumenta,Moisi Habilaj udhetim ne Rome me “gjigandin Bashkim” Tahiri.

Ne kete artikull keni tekstin e bisedes telefonike te midis Moisi Habilit dhe xhaxhait te Saimir Habilit rregjistrim i autoriteteve italiane dokumentat e udhetimit te Bashkim Tahirit dhe Fatlinda Tahirit, babait dhe bashkeshortes se Saimir Habilit qe shkojne ne Rome por kalojne te parregjistruar ne TIMS ne Tirane etj etj!

https://boldnews.al/…/ekskluzive-pergjime-e-dokumenta-mois…/