Si u gllabëruan 50% e fondeve të asaj që nisi si Arenë Kombëtare dhe përfundoi si aneks i pronave të Edvin Hajdutit dhe Klanit të tij mafioz!

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka nxjerrë sot të tjera fakte që hedhin dritë mbi një abuzim të tmerrshëm me fondet e Arenës Kombëtare, një korrupsion qeveritar prej miliona eurosh. “Arena e Hajnisë me 21 000 vende kushton 27 milionë euro më shumë sesa stadiumi kombëtar i Kosovës me 30 000 vende!”, shkruan Berisha në një postim në Facebook

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Arena e Hajnise me 21000 vende kushton 27 milione euro me shume se sa Stadiumi Kombetar i Kosoves me 30000 vende!

Kulla Kristaq Rama dhe Molli familjar i klanit Mafioz Rama gllabrojne 50% te fondeve te asaj qe nisi si Arene Kombetare dhe perfundoi si aneks i pronave te Edvin Hajdutit dhe Klanit te tij mafioz! sb

Pak ditë më parë, Berisha denoncoi qendrën tregtare që po ndërtohet brenda Arenës Kombëtare dhe që ka shkëputur një copë të mirë nga ajo që duhet të ishte tribuna e stadiumit.

1 13

2 16