Ballina Aktualitet Denoncimi: Degjenerimi i Tiranës me 1 foto të vetme…

Denoncimi: Degjenerimi i Tiranës me 1 foto të vetme…

Anëtar i Kryesisë së PD, Jamarbër Malltezi ka publikuar në Facebook një foto, që tregon degjenerimin e Tiranës nga kryemashtruesi Veliaj.

Përmes fotos, tregohen njerëz në rradhë që presin të mbushin bidonat me ujë tek një autobot, në krah të tyre ndodhet një gjenerator për furnizimin me energji, dhe mbi kokat e njerëzve ndodhen pallate, ngjitur mes tyre, pa asnjë planifikim.

Postimi nga Jamarbër Malltezit

Degjenerimi i Tiranës me 1 foto të vetme: Ndërtime pa planifikim, pa drita por me gjenerator, pa ujë por me autobot e rradhë njerëzish, pa koridore ajrore (ajrin e sheh veç lart, por jo në koridore që të lejojnë freskun e darkës), pa 2 ngjyra njëlloj edhe tek i njëjti pallat, me stile e ngjyra të ndryshme në 3 kate të të njëjtit pallat, me karburant ngjitur me pallatet e banimit.

Sa çmime mori?

Exit mobile version