Shpërthen në Mirditë, banorët përplasen me policinë, nuk lejojnë ndërtimin e HEC-eve

Banorë të fshatrave të Mirditës janë ngritur sot në protestë kundër ndërtimit të HEC-eve në zonën e tyre.

Bamorët të cilët i përkasin 5 fshatrave të Njësisë Administrative Kaçinar kërkojnë ndalimin e punimeve nga firma.

Në zonën ka një përqëndrim të lartë të FNSH-së dhe forcave të policisë, për shkak se banorët kane paralajmëruar përshkallzim të protestës dhe largimin me çdo kusht të mjeteve të firmës e cila eshte rifutur pa leje në zonë dhe ka nisur punimet.