Vjedhje e rrezikshme e Lal Plehut me uijn e pijshëm! Krim i shëmtuar! (Video)

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar mesazhin e një qytetari, i cili shkruan se, Erion Veliaj me Redi Mollën mbushin të gjitha botet e Tiranës në ujësjellesin e lagjes time në Lanabregas kundrejt parave me fatura sikur nuk është i pijshëm dhe e gjithë zona e Dajtit vuan për mungesën e ujit. Qytetari shkruan se Veliaj në këtë pikë ujësjellësi merr 3 milion lek në ditë nga botet të cilat e tregtojnë ujin pa leje higjene.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Njihuni me vjedhjen e rrezikshme te Lal Plehut me uijn e pijshem! Krim i shemtuar!

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sb

z.Kryeminister Berisha desha tju tregoj se cpo ben Erion Veliaj me Redi Mollen. Ata mbushin te gjitha botet e Tiranes ne ujesjellesin e lagjes time ne Lanabregas kundrejt parave me fatura sikur nuk eshte i pijshem dhe e gjithe zona e Dajtit vuan per mungesen e ujit.

Ne kete pike ujesjellesi merr 3 milion lek ne dite nga botet te cilat e tregtojn ujin pa leje higjene, pa kushte konservuese duke infektuar mijera femije ne Tirane mirepo kjo nuk i prish pune Drejtorit te Ujesjellesit dhe Lali Erit pasi ata mbushin xhepat kundrejt vuajtjeve te qyterareve te Tiranes. Pika drejtohet nga deputeti socialist Xhemal Qefalia pasi parate shkojne per fushatat e partise socialiste ne Dajt ku blihen 10 mije vota kundrejt parave.

Ju lutem te nderhyni ju qe kete krim mbi femijet e Tiranes te cilet po pijne helm ne vend te ujit qe i mungon ne rubinetat e tyre edhe pse familjet i paguajne faturat e ujit. Shikoni sesi Taks Forca ndan leket me pronaret e boteve. Faleminderit qe jeni dritarja jone e shpreses.

Njihuni me vjedhjen e rrezikshme te Lal Plehut me uijn e pijshem! Krim i shemtuar!Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sbz.Kryeminister Berisha desha tju tregoj se cpo ben Erion Veliaj me Redi Mollen . Ata mbushin te gjitha botet e Tiranes ne ujesjellesin e lagjes time ne Lanabregas kundrejt parave me fatura sikur nuk eeshte i pijshem dhe e gjithe zona e Dajtit vuan per mungesen e ujit. Ne kete pike ujesjellesi merr 3 milion lek ne dite nga botet te cilat e tregtojn ujin pa leje higjene , pa kushte konservuese duke infektuar mijera femije ne Tirane mirepo kjo nuk i prish pune Drejtorit te Ujesjellesit dhe Lali Erit pasi ata mbushin xhepat kundrejt vuajtjeve te qyterareve te Tiranes . Pika drejtohet nga deputeti socialist Xhemal Qefalia pasi parate shkojne per fushatat e partise socialiste ne Dajt ku blihen 10 mije vota kundrejt parave . Ju lutem te nderhyni ju qe kete krim mbi femijet e Tiranes te cilet po pijne helm ne vend te ujit qe i mungon ne rubinetat e tyre edhe pse familjet i paguajne faturat e ujit. Shikoni sesi Taks Forca ndan leket me pronaret e boteve . Faleminderit qe jeni dritarja jone e shpreses .

Gepostet von Sali Berisha am Freitag, 13. September 2019