Meta, konferencë për mediat…

Kreu i Shtetit, Ilir Meta do të dalë në një konferencë për mediat në mbyllje të vizitës faktmbledhëse  të delegacionit të Venecias në Tiranë.

Konferenca ëshrtë njoftuar në orë 17:00 në ambientet e Presidencës, ku siç njoftohet nga zyra e shtypit pranë Presidencës, Meta do të jetë i hapur dhe për pyetje nga gazetarët.