Jo vetëm llotot, Olsi Rama privatizon edhe pyllin në Darëzezë

Një qytetar ka denoncuar privatëzimin që po kërkon t’i bëhet pyllit të Darëzezës në Fier, i cili kohët e fundit është rrethuar me tel ku është vendosur edhe tabelë ‘Pronë private’

Sipas qytetarit, pas këtij privatëzimi fshihet vëllai i kryeministrit, Olsi Rama.

Denoncimi është bërë publik edhe nga ish-kryeministri Berisha.

Olsi Rama akuzohet se po privatizon pyllin e Darezezes!

Lexoni akuzat e qytetarit dixhital. sb

Pershendetje dr Kete jave eshte rrethu me tela dhe me tabela “prone private” pylli i Darezezes ne Fier, privatizuar nga nje familje e ne Fier, gjasme nga qe e ka pas ne pronesi, por ketu flitet gjersisht se pas kesaj afere te madhe eshte vet dora e Olsi Rames. E sigurte eshte se Olsi ka nderhy haptas per tu bere ky privatizim.