Republika e Dr.Ulusiut, e gjitha familja drejtora, benz 35 mijë euro, pronar hidrocentrali

Të punësuarti e Ulsi Manes nga familja e tije, pasi është bërë deputet
1. Drejtori Shendetit Publik Dibër
Hasan Manja, i vëllai

2. Në Drejtorinë e Shendetit Publik Dibër
Roza Manja, nusja e Hasanit
Në OSHE Dibër
Fari Manja, i vëllai

4. Drejtoria e Pyjores Dibër
Klodian Manja, djali i vëllait
5. Spitali Peshkopi
Ornela Manja, nusja e Klodianit

6. Drejtori i Trajtimit të Studentëve tek Teknologjiku
Shaziman Manja, i vëllai
7. Nëndrejtoresh shkolle në Laprakë

Marjeta Manja nusja e vëllait
Albgazi SHA
Mira Manja, e shoqja ekonomiste

9. Drejtor i Hetimit Tatimore te Republikës
Ardian Shehu, dhëndri i vëllait ( i kapur ne flagrance nga pergjimet e prokurorise Durrës në rrugë procedurjale dhe për shkak të influencës e ndërhyrjeve të Ulsiut vazhdon detyren dhe pse duhet të jetë në burg.

10. Kthimi dhe kompensimi i pronave
Emri Manja, djali i vëllait
11. INUKU Tiranë
Florian Elezi, djali i motrës

Aviacioni civil
Qerim Manja, djali i vëllait.
Në Bashkinë Tiranë punësuar

Pranvera Manja, goca e vëllait të deputetit dhe nusja e Ardian Shehut drejtorit te hetimit tatimore.
Pasuria
Shtëpi tek Zogu i Zi
Shtëpi plazhi në Durrës

Makinë foristradë e tipit ML Benz Mercedez e blerë vitin e fundit 35.000 Euro. Kjo për deputetin që deklarohej se ishte i vetmi pa makineë. Aksioner në ndërtimin e një hidricentrali në fshatin e Ulsiut në Duhashisht të Dibrës, pikërisht në zonën e deputetit Ulsi Manja. Aksioner janë: Bert Çupi nga Burreli, Paulin Rajta ish drejtor i Aluiznit Tiranë dhe Flamur Ndreka që përdor lekët e Ulsiut, është shofer i tij për të cilin po të verifikohet thuhet se është dënuar disa herë për grabitje e vjedhje në Itali. Është nga Gryk Noka e Dibrës dhe banon në Tiranë.