Krim! Lihen qëllimisht pa ujë banorët e Tiranës sepse Rama do ta japë Ujësjellësin me koncension!

Mungesa e ujit të Tiranë këtë verë, që është kthyer në makthin e banorëve të saj, duket se fsheh një mister përtej asaj që në dukje emërtohet si “thatësirë”. Një burim nga PS dhe qeveria bën të ditur se kryeministri Rama dhe kryebashkiaku Veliaj po e shkaktojnë qëllimisht këtë krizë uji, për të deklaruar se nuk e menaxhojnë dot Ujësjellësin e Tiranës, ndaj dhe luhet që ta japin me koncension.

Ish-kryeministri Sali Berisha e ka bërë publik këtë denoncim dhe duke mbështetur qytetarin, që jo më kot e ka bërë këtë parashikim të zymtë. Berisha shkruan: “Edvin Mafia dhe Lal Plehu lënë pa ujë, dënojnë me qëllim qytetarët sepse duan të japin Ujësjellësin e Tiranës me PPP! Këto janë akuzat e qytetarit dixhital për ta! Lexoni mesazhin e tij.

Përshëndetje Doktor!
Sipas nje burimi të të besueshëm nga organizata rilindase, Edi Mafia ka vendosur që edhe Ujësjellësin e Tiranës ta japë me PPP, prandaj edhe i ka dhënë urdhër Lal Plehut që t’i ndërpresin ujin, këtu e 3 javë, mbi 90% të qytetarëve të Tiranës dhe më pas do të dalin me pretekstin që bashkia nuk e menaxhon dot edhe do ia kalojnë privatit!

Mesazhi i qytetit është shoqëruar me këtë video ironike: Ediii, erdhi uji!!!

Edvin Mafia dhe Lal Plehu lene pa uje, denojne me qellim qytetaret sepse duan te japin ujesjellesin e Tiranes me PPP!Keto jane akuzat e qytetarit dixhital per ta!Lexoni mesazhin e tij. sbPershendetje Doktor!Sipas nje buriminte te besushem nga organizata rilindase Edi mafia ka vendosur qe edhe ujsellsin e Tiranes ta japin me PPP,prandaj edhe i ka dhene urdher Lal Plehut qe te nderpresin ujin ketu e 3 jave mbi 90% te qytetareve te Tiranes dhe me pas do dalin me pretekstin qe bashkia nuk e menaxhon dot edhe do ja kalojm privatit!

Gepostet von Sali Berisha am Mittwoch, 4. September 2019